fbpx
Річний звіт INGO 2015 | Univest Creative - разработка фирменного стиля и логотипа, дизайн упаковки, дизайн рекламы
2581
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2581,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-3.3,qode-theme-ver-3.10,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Річний звіт INGO 2015

Опис проекту

Нашим завданням було розробити не типовий звіт із результатами діяльності страхової компанії, а створити повноцінне корпоративне видання, що відображає цінності та демонструє її переваги.
Переглядаючи звіт, партнери мають перейнятися довірою та переконатися, що СК «Інго» залишається надійним бізнес-партнером.
Фахівці нашої команди ретельно проаналізували діяльність страхової компанії за останні роки, провели низку зустрічей із керівниками. В результаті визначені головні цінності, серед яких стабільність, надійність, інновації, турбота – саме вони стали основою для формування структури та матеріалів звіту.
Світлий і легкий дизайн, в якому ми старанно намагалися створити ідеальний баланс між візуальною і текстовою інформацією, зручний для перегляду та є чудовим механізмом підвищення привабливого іміджу компанії.
Також було проведено фотосесію керівного складу компанії – довершені образи інтелектуалів, відкритих і чуйних людей.
У загальному стилі звіту розроблена також digital-версія, з якою можна ознайомитися за посиланням.

Замовник

INGO